Inleiding

Great Vision verschaft u een beter inzicht op uw relatiebeheer dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van o.a. relaties, contacten, afspraken en documenten kunt verwerken. Great Vision maakt taken voor het beheren van relaties eenvoudiger door het gebruik van een overzichtelijke een eenvoudige gebruikers interface. Een van de lastigste aspecten tijdens de implementatie van een bedrijfsomvattend systeem was altijd de lange leercurve. Gebruikers werden gehinderd door onbekende technologieën en de prestaties werden hierdoor negatief beïnvloed. Great Vision is dankzij de vertrouwde interface en intuïtieve functies voor uw medewerkers eenvoudig onder de knie te krijgen en zeer gebruiksvriendelijk. Omdat Great Vision flexibel is in te richten is het bij uitstek de meest geschikte basis om mee te starten wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakte software oplossing. Het voeren van meerdere administraties binnen één applicatie is mogelijk zonder gegevens dubbel in te voeren.

Voordelen

Great Vision biedt u o.a. de volgende voordelen:

  • De mogelijkheid om meerdere administraties te voeren binnen één applicatie
  • Eenvoudige en heldere gebruikers interface
  • Relatiebeheer, contactbeheer, klachtbeheer, agenda en documentbeheer in één applicatie
  • Mogelijkheid om de financiele administratie vergaand te integreren met Unit4 Multivers
  • Modulair opgebouwd, dus eenvoudig uit te breiden naar uw wensen
  • Great Vision is zeer eenvoudig up-to-date te houden. Nieuwe versies kunnen via internet zonder tussenkomst van een consultant worden geïnstalleerd

Relaties

Al uw relaties kunnen worden opgeslagen in Great Vision. Relaties en personen worden maar één keer vastgelegd en kunnen daarna overal worden gebruikt, zelfs over verschillende administraties heen. Dit voorkomt dubbel werk en verkleint de kans op fouten. Relaties kunnen vrij worden ingedeeld in categorieën waardoor een duidelijk onderscheid tussen de verschillende relaties ontstaat, terwijl deze toch overzichtelijk zijn opgeslagen in één systeem. Met behulp van filters kunt u toch eenvoudig een selectie maken om bijvoorbeeld alleen bedrijven weer te geven. Daarnaast biedt Great Vision de mogelijkheid om contactmomenten vast te leggen zoals in- en uitgaande telefoontjes, afspraken en klachten en deze direct te verwerken in opdrachtbonnen voor de verdere afhandeling van de klacht. Het versturen van mailings naar individuele relaties of groepen van relaties op papier of via e-mail is eenvoudig te realiseren.

Klachtbeheer

Met behulp van het klachtenbeheer kunnen onder meer telefoontjes van relaties worden vastgelegd. Indien het om een storing gaat kan ook worden aangegeven welke medewerker en/of welke crediteur dit af moet handelen. De opdrachtverstrekking, inclusief alle door u vastgelegde gegevens, kan worden afgedrukt of per e-mail worden verstuurd. Indien u ook de Portal module gebruikt is het klachtbeheer ook online beschikbaar. Relaties kunnen op deze manier zelf klachten invoeren, en crediteuren hebben een duidelijk overzicht van alle nieuwe, openstaande en historische opdrachten en kunnen de terugkoppeling van de uitvoerder direct online invoeren waarna deze weer automatisch worden verwerkt in Great Vision.

Documentbeheer en rapportage

Alle inkomende en uitgaande documenten zoals correspondentie of grafische bestanden als bouwtekeningen kunnen worden opgeslagen in Great Vision. Het is ook mogelijk om gescande documenten automatisch toe te laten voegen aan het systeem. U hoeft deze dan alleen nog maar te koppelen aan de betreffende relatie. Great Vision zorgt dat deze documenten direct in het juiste programma worden geopend. De ingebouwde rapport generator stelt u in staat om snel en eenvoudig rapporten aan te passen aan uw wensen en eisen. De rapport generator geeft u standaard de mogelijkheid om rapporten te e-mailen naar uw relaties of deze te exporteren naar elk gewenst formaat. Daarnaast kunnen alle opgeslagen gegevens eenvoudig worden samengevoegd in Microsoft Office Word documenten waardoor u eenvoudig mailings kunt maken.

Unit4 Multivers

In combinatie met Unit4 Multivers sluit ook uw financiële administratie naadloos aan en bespaart u nog meer tijd doordat u uw relatiegegevens nooit meer dubbel hoeft in te voeren of bij te werken.

Wat bieden wij

Twinvision Software kan alle aspecten van de implementatie van Great Vision voor u verzorgen, van de installatie van de database en de software, import van bestaande gegevens, tot en met trainingen van de gebruikers. Samen met u bepalen we de informatie behoefte en ontwikkelen indien gewenst ook rapporten en dashboards. Ook het opzetten en inrichten van een webportal kunnen wij voor u verzorgen.

Technische gegevens

Twinvision Software maakt gebruik van Microsoft SQL Server® om de gegevens op te slaan. Dit biedt een stabiele, snelle en schaalbare database omgeving. Great Vision is gemaakt in Microsoft .NET en is beschikbaar voor het Microsoft Windows platform. Great Vision kan naadloos koppelen met Unit4 Multivers.

  • Neem voor meer informatie contact met ons op
  • Great Vision, Unit4 Multivers, relatiebeheer, contactbeheer, documentbeheer

MEER INFORMATIE