ESTATE VISION
UW VASTGOED
ONZE ZORG

De betaalbare en beste oplossing
voor woningstichtingen
en commercieel vastgoedbeheerders

GREAT VISION
UW RELATIES
IN BEELD

De CRM oplossing
gekoppeld aan úw bedrijfsprocessen

WEB APPLICATIES
OP MAAT
MAAR STANDAARD

Wij bouwen onze web applicaties
met behulp van de laatste
standaarden op maat voor u

Welkom bij Twinvision Software

Twinvision Software ontwikkelt sinds 1999 standaard applicaties voor o.a. woningcorporaties, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaars en jachthavens, en specifieke maatwerkoplossingen in verschillende branches. Door korte communicatielijnen en directe betrokkenheid van onze ontwikkelaars worden projecten efficiënt en in een korte ontwikkeltijd gerealiseerd.

Meer informatie

Producten

Koppelingen

Koppel uw administratief systeem aan uw webshop, of aan een willekeurig extern systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Nieuwste technieken

Door voortdurende te blijven leren kunnen wij u vandaag het beste bieden met de technieken van morgen...

Klaar voor gebruik

Software ontwikkelen hoeft niet lang te duren. Door het gebruik van onze eigen standaarden kunnen wij snel stabiele oplossingen bieden.

VSN: Software ontwikkeling, de sleutel tot succes

VSN is sinds 1991 actief als groothandel en fulfilment partner in de multimedia branche. Het product assortiment bevat meer dan 150.000 items, hiervan wordt meer dan 30% op voorraad gehouden. De grootste klanten zijn BOL.COM, Wehkamp, ECI, Makro, Media Markt en Free Record Shop, daarnaast levert VSN aan diverse andere kleine en grote retailers en e-tailers in Nederland en België.

"Omdat wij actief zijn in een zeer snel veranderende en concurrerende bedrijfstak is goede automatisering voor ons van zeer groot belang. Al vrij snel kwamen wij tot de conclusie dat standaard software pakketten te veel beperkingen met zich meebrachten. In eerste instantie hebben wij gewerkt met een soort maatwerkschil rondom een standaard ERP applicatie. Ondanks het feit dat deze software speciaal gericht is op logistieke afhandeling van middelgrote bedrijven liepen wij al snel tegen de grenzen van de software aan. Bepaalde acties zoals het vrijgeven van backorderregels duurden op een gegeven moment meer dan een uur. Daarnaast was de uitwisseling van informatie richting onze klanten en leveranciers erg beperkt. Wij maakten al intensief gebruik van de diensten van Twinvision Software, om door middel van de maatwerkschil toch zoveel mogelijk processen te optimaliseren. Uiteindelijk hebben wij besloten om voor een volledig geïntegreerd framework te kiezen van Twinvision Software. Hierbinnen zijn er veel mogelijkheden om bedrijfsspecifieke wensen te verwezenlijken, daarnaast is de capaciteit en snelheid van de SQL database enorm hoog. Acties die in het verleden een uur duurden worden nu in seconden uitgevoerd met een hogere betrouwbaarheid. Inmiddels worden er jaarlijkse vele miljoenen transacties door de software uitgevoerd en hebben wij mede door deze software een unieke plek verworven binnen onze branche."

Algemeen directeur, Dirk Meiners